De introductie van het Buurtsportcoach Kompas komt er aan

De ontwikkeling van Buurtsportcoach Kompas ligt mooi op schema. Op dit moment wordt versie 0.9 getest door de testgroep uit verschillende gemeenten. Dit is de laatste test voordat de 1.0 versie met de laatste updates live gaat voor introductie. 

De 0.9 is inmiddels een zo goed als volwaardige tool. Ten opzichte van de vorige versie zijn er diverse onderdelen toegevoegd. Het is nu mogelijk om deelnemers aan activiteiten toe te voegen. Ook is het mogelijk om veel uitgevoerde taken vast in te stellen, zodat je dit niet iedere keer opnieuw hoeft te doen. Daarnaast kun je als team Kompas zo inrichten dat je naast je eigen activiteiten en resultaten, ook gezamenlijke doelen kunt bewaken en daar een dashboard voor kunt inrichten

EEN MOOIE DOORONTWIKKELING HEBBEN WE AL GEMAAKT IN HET DASHBOARD, WAARBIJ JE HEEL SNEL REAL-TIME SELECTIES KUNT MAKEN UIT DE RESULTATEN DIE JE GRAAG WILT INZIEN. 

Verbeteringen na de eerste testronde

Uiteraard zijn er ook verschillende verbeteringen doorgevoerd die wij terug kregen uit de eerste testronde, waaronder enkele agenda en activiteiten onderdelen. Het gebruiksgemak is verder geoptimaliseerd op basis van de feedback van de testers. Een mooie doorontwikkeling hebben we al gemaakt in het dashboard, waarbij je heel snel real-time selecties kunt maken uit de resultaten die je graag wilt inzien. 

Kortom, de ontwikkeling gaat gestaag en we staan dan ook aan de vooravond van de introductie van Buurtsportcoach Kompas in maart 2021. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Kompas voor jouw gemeente: neem dan contact op en weet dat gebruik van Kompas voor een jaar vanaf de introductie nog steeds gratis zal zijn.